Budgetvenlig Glutenfrie proteinfyldte Quesadillas

Glutenfrie Quesadillas lavet på hjemmelavet quinoa wraps. Det billigt, hurtigt og enormt nemt at bikse sammen. Vigtigst af alt er det en god ret at lave til aftensmad eller frokost dagen efter, hvis man gerne vil spise eksemvenlig kost. Der er ingen gluten eller mejeri i denne ret, og stadig smager det himmelsk. for mig handler det ofte om at, hvis det skal være sjovt at spise således, så må det gerne være snasket og lækkert, samt tilfredstille på samme måde som en pizza. Man har det virkelig godt i maven efterfølgende. Giv det et skud. Send mig endelig et billede på instagram hvis du laver ligne retter. 

Du skal bruge:

1 æg

en håndfuld quinoa mel

salt peber

Sorte bønner

2 tomater

1 lime

olivenolie

hvidløg

spinat

humus

rødløg

Fremgangsmåde:

Bland mel, æg, salt, peber og eventuelt lidt vand, alt efter konsistens 

Fortæl på en pande, med lidt smørelse under

Der er her til at lave 2 store wraps

 

Fordel humus på den nederste wrap

Læg Spinat og rødløg på

Derefter bønnerne

Og den sidste wrap

 

Lav imens din hjemmelavet salsa ved at blende 2 tomater, lime, olie, hvidløg og lidt valgfrie krydderier.

 

Here u go. Enjoy

 


Måske du også vil læse disse

Se alle