Budgetvenlig Glutenfrie proteinfyldte Quesadillas
Glutenfrie Quesadillas lavet på hjemmelavet quinoa wraps. Det billigt, hurtigt og enormt nemt at bikse sammen. Vigtigst af alt er det en god ret at lave til aftensmad eller frokost dagen efter, hvis man gerne vil spise eksemvenlig kost. Der er ingen gluten eller mejeri i denne ret, og stadig smager det himmelsk. for mig handler det ofte om at, hvis det skal være sjovt at spise således, så må det gerne være snasket og lækkert, samt tilfredstille på samme måde som en pizza. Man har det virkelig godt i maven efterfølgende. Giv det et skud. Send mig endelig et billede på instagram hvis du laver ligne retter.
Du skal bruge:
1 æg
en håndfuld quinoa mel
salt peber
Sorte bønner
2 tomater
1 lime
olivenolie
hvidløg
spinat
humus
rødløg
Fremgangsmåde:
Bland mel, æg, salt, peber og eventuelt lidt vand, alt efter konsistens
Fortæl på en pande, med lidt smørelse under
Der er her til at lave 2 store wraps
Fordel humus på den nederste wrap
Læg Spinat og rødløg på
Derefter bønnerne
Og den sidste wrap
Lav imens din hjemmelavet salsa ved at blende 2 tomater, lime, olie, hvidløg og lidt valgfrie krydderier.
Here u go. Enjoy