Dahl opskrift, eksemvenlig
Er det svært at lave eksemvenlig mad?
Niksen biksen, man skal blot have lækre opskrifter under huden.
Dahl er hvad jeg ville kalde "nutritional fuld plade". Det smager skide godt, det er billigt, det er eksemvenligt, det mætter og er fyldt med proteiner, samt gavner huden med de mange ernæringsfordele.
Opskrift:
2 spsk Ingefær
4 fed Hvidløg
Karry
Chili (undlad, hvis du trigges af spicy food)
Spidskommen
400 g linser
2 dåser hakkede tomater
6 dl grøntsagsboullion
Oliven olie
Salt & peber
Sådan gør du:
Steg ingefær og hvidløg i olie i en gryde
Tilføj krydderierne og rør i 2 min
Tilføj linser og hakkede tomater
Fortynd med de 6 liters grøntsagsboullion
Simre i 30 minutter
Hermed serveret. top med line, koriander (mange fordele for leveren under eksem), lav en creme freiche af alpro neutral, salt, peber og hvidløg
God fornøjelse