Dahl opskrift, eksemvenlig

Er det svært at lave eksemvenlig mad?

Niksen biksen, man skal blot have lækre opskrifter under huden.

Dahl er hvad jeg ville kalde "nutritional fuld plade". Det smager skide godt, det er billigt, det er eksemvenligt, det mætter og er fyldt med proteiner, samt gavner huden med de mange ernæringsfordele.

Opskrift:

2 spsk Ingefær

4 fed Hvidløg

Karry

Chili (undlad, hvis du trigges af spicy food)

Spidskommen

400 g linser

2 dåser hakkede tomater

6 dl grøntsagsboullion

Oliven olie

Salt & peber

Sådan gør du:

Steg ingefær og hvidløg i olie i en gryde

Tilføj krydderierne og rør i 2 min

Tilføj linser og hakkede tomater

Fortynd med de 6 liters grøntsagsboullion

Simre i 30 minutter

Hermed serveret. top med line, koriander (mange fordele for leveren under eksem), lav en creme freiche af alpro neutral, salt, peber og hvidløg

God fornøjelse

 


Måske du også vil læse disse

Se alle