Vegansk chokoladekage
At spise vegansk & glutenfrit det meste af tiden er så dejlig sundt for os, men kan føles lidt kedeligt hvis man ikke kender smuthullerne for at spise meget lækkert alligevel. Her er opskriften på en fantastisk Brownie
Ingredienser:
- 200 gram sorte bønner
- 50 g smeltet blok (bage) smør (ikke i en bakke, helt uden tilsætning)
- 100 gram mørk chokolade 70 %, smeltet
- 2 spsk. ren kakaopulver
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 tsk 100 % ren vanilje (kan unlades eller dobbles op og stå alene hvis man ønsker undgå sukker fra vaniljesukkeret)
- 4 spsk. honning
- 4 spsk. olie (kokosolie)
- 2 dl Quinoa mel (tilpas mere efter konsistens)
- 1/2 tsk. bagepulver
- 50 gram valnødder, hakket
- Havredrik efter behov
- 2 æg
Fremgang
- Blend bønnerne med æg + kakaopulveret
- Vend chokolade, kokosolie, honning og smør i
- Tilføj resten af de tørre ingredienser
- Suppler med havredrik
Smelt chokolade på toppen m. valnødder og hindbær
Enjoy